3 Ituaiga O Squeezable Stress Ball

Squishy meataalo o se tasi o sili ona lauiloa meafaigaluega faʻaaoga i mafatiaga faʻaititia, e mafai ona faigofie ona maua ma e aoga tele mo nisi vave mapusaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻapipiʻi ituaiga o lemu toso squishy toast mafai ona faia o mea eseese.

1521622423894959

1. Beanbag ituaiga

O se lelei tuai ituaiga lea e mafai ona maua i galuega fai pisinisi ma pisinisi faʻatasiga. O le faʻatiga o le polo e mafai ona maua ai se malosi faʻamalosi e fai ai oe ma lagona le lelei ma latou faia se faʻamaoniga filemu e faʻaalia ai oe o loʻo tupu se mea i le taimi nei. Le mama lagona o le faia o se mea, aemaise lava pe a o e faʻanoanoa, soʻo se mea o lona lava taui. I se faʻaopopoga, oe mafai ona maua sina faʻamalosi tino mo ou lima ma aumai ni penefiti mai le ituaiga faʻamalositino lea.

2.Luaʻi faʻatumu ituaiga

Lenei mafai ona avea ma se mea lelei pe a fai e te masani tele le faʻamama o le polo mamafa, i le na ona o ou lima o le a le vaivai i le vave. E le gata i lea, e foliga mai e sili atu nai lo le taga fatupi, o lea latou te maua ai le tele o se lagona o le faia o se mea. Peitai, o se mea matuia o le a faia pe a tupu ona e solia i latou ona o mea i totonu e le mafai ona faʻaseseina. Ae, afai e te fuafua e faʻaalu se taimi tele e faʻamama ai le vai tumu tumu i le popole, o lenei e ono fetaui ma lou manaia.

3.PU mea

O le ituaiga sili na taatele i le maketi i aso nei. Tele tele, o le a faʻaogaina o se meaalofa faʻalauiloa i pisinisi gaioiga. Pe a faʻatusatusa i na ituaiga o mafatiaga polo, PU stress ball e le mafai ona solia gofie soʻo se mea oe faʻamalosi ma toe maua vave. E le gata i lea, e aloese mai le faʻafitauli e faʻamamaina nisi o suavai pe faʻaputuputu se vaimama o mea laiti laʻititi, o mea mananaia o loʻo i ai ni fulufulu ma ni vai ua tumu.

Tele ituaiga o faʻamanuiaga o polo i Maketiga

Faʻafefea e se tao i luga o alofilima pei o squishy foam meataʻalo tatala lou faʻatiga? A e oomiina i le lima ma taofi mau i ou tamatamailima, o le a fesoasoani tele i le aveeseina o mafatiaga, faapea foi ma le musele faʻamalosi, ma o se faʻamalosi tino aoga foʻi ia mo lima o ou lima.

 

1521705109578824

 

O le tele o ituaiga o aʻafiaga o loʻo avanoa i luga o le maketi ma latou aumaia ai le tele o isi faʻamanuiaga.

1.Squishy foam meataalo. O lenei ituaiga faʻamalolosi polo e gaosia e ala i le tuiina o mea suavai o se pulu i totonu o se suia. O le vailaʻau e maua mai ai faʻaputuga o le carbon dioxide ma iʻu ai lava ina galue i le faʻaputuga o se busa.

2.Stress polo fautuaina mo le faʻamalositino togafitiga o loʻo i ai gel o eseese. Le gel e tuu i totonu o se ie poʻo se paʻu paʻu. E i ai le isi ituaiga o faʻamalosi polo e faia e ala i le faʻaaogaina o se paʻu manifinifi paʻu lea e siosiomia ai se sulu paʻu.

3.O le 'polo polo' o loʻo avanoa i ni foliga faʻafiafiaina, nofoaga lolomi ma faʻailoga kamupani. Lea o le a sili meaalofa i tagata ma tagata faigaluega.

4.Stress ball lauiloa o le faʻamalologa mamafa ma fai se sili pisinisi faʻalauiloa oloa foi.


Taimi Post: Jun-03-2015